Kvällsmatch i NHL då Winnipeg och Ottawa ska göra upp, och här tror jag på hemmaseger.

Winnipeg kommer till denna matchen med en bra känsla då man senast slog St Louis borta med 2-4. Det är en otroligt svår bortamatch då St Louis är ett av de bästa lagen i ligan samtidigt som man är det bästa hemmalaget i hela conferencen.
Nu har man tagit två segrar i de tre senaste matcherna och då har man mött riktigt bra motstånd där båda segrarna kommit mot St Louis samtidigt som man tog poäng mot Nashville.
Man ligger några poäng efter de lag som just nu ligger på slutspelsplats, men det är något man absolut kan hämta igen om man fortsätter att spela som man gjort på slutet.
Truppen innehåller stjärnor som Laine, Scheifele, Wheeler och Ehlers, så offensivt är man riktigt starka.
Man har en hel del skador i truppen där Poolman och Lowry är de mest kännbara. De flesta har dock saknats en längre tid.

Ottawa fortsätter att gå riktigt knackigt i ligan och senast blev det en ny förlust i matchen mot Colorado då man förlorade med 1-4. Det var lagets fjärde raka nederlag och ser vi till de 15 senaste matcherna så har man bara tagit två segrar, så formen är på absoluta botten.
Man har några bra spelare offensivt i Duclair, Tkachuk och Pageau för att nämna några. Bredden är dock alldeles för svag, och då är det svårt att vinna matcher.
Man ligger näst sist i conferencen bakom hopplösa Detroit och slutspel är bara att glömma denna säsongen.
Nu är det även bortaplan i denna matchen och där har man bara tagit sex segrar på 26 matcher, ett riktigt svagt facit.
Skador finns på Nilsson och Ryan. Inför matchen är också Namestnikov tveksam.

Här tror jag att Winnipeg tar en säker seger då man visat klart bättre form än gästerna på slutet samtidigt som man har fördel att spela på hemmaplan.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Casumo , 888sport , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip