Topplaget Winnipeg är ute efter revansch efter förlusten senast när Philadelphia gästar i Canada Life Centre, en match man ska ha fina chanser att vinna.

Winnipeg förlorade med 2-3 mot Buffalo senast där man stod för en rätt slätstruken insats, och gästerna vann klart rättvist.
Förlusten kom dock rätt oväntat och även om man mötte ett formstarkt lag så hade man innan dess tagit fem raka segrar på hemmais, och det är på just hemmaplan man imponerat klart mest.

Bredden i truppen är även den riktigt bra då man har spelare som Scheifele, Ehlers, Connor, Dubois och Morrissey i laget för att nämna några, så det finns både bättre spets och bredd än hos gästerna, och man ska ha bra chans att studsa tillbaka på vinnarspåret igen.
Gustafsson och Appleton missar matchen.

Philadelphia slåss i den nedre delen av tabellen och hittills har man segrat i 20/50 matcher, siffror som inte alls imponerar. Ser man till de tre senaste matcherna har man visserligen tagit två poäng, men samtliga matcher har slutat med förlust, och man har i en av matcherna även förlorat mot just Winnipeg hemma med 3-5.

Man har skador på Atkinson, Couturier och Ellis som inte kommit till spel under säsongen, och det är spelare man absolut hade behövt då man förutom Hayes, Van Riemsdyk och Konecky har rätt få spelare som sticker ut, och normalt sett är man inte på samma nivå som hemmalaget.

Winnipeg förlorade mot ett formstarkt Buffalo senast men nu är det hemmaplan igen, något man trivs riktigt bra med, och jag tror man går ut och besegrar ett klart passande motstånd i form av Philadelphia.

Hellebuyck (Unconfirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip