Winnipeg och Seattle ska göra upp i säsongens sista för lagen, och här har jag hittat ett spel.

Winnipeg kommer sluta på en elfteplats i conferencen och det kommer dessvärre inte bli något slutspel för laget, och här ska man således göra säsongens sista match.
Till matchen kommer man med tre raka segrar där man bland annat slagit Colorado och Calgary, vilket är imponerande skalper, så visst finns det kvalitet i laget, och känslan är att man vill avsluta säsongen på bästa sätt inför hemmapubliken.

I truppen finns det trots tabelleplaceringen bra kvalitet i Connor som gjort 92 poäng samt Dubois, Ehlers, Stastny och Wheeler för att nämna, och då man i grunden är det bättre laget så tror jag att man visar sig starkast i matchen.
Scheifele och Perfetti förväntas missa matchen.

Seattle Kraken var nya i ligan inför denna säsongen och man har haft det riktigt tufft då man slutade näst sist i conferencen, något som dock inte var särskilt överraskande.
Totalt sett har man bara vunnit 27/81 matcher och på resande fot är siffrorna ruskigt svaga med bara elva segrar på 40 matcher, vilket är svagast i hela conferencen.

Truppen har några bra inslag i spelare som Eberle, Gourde och McCann, men ser man på laget i helhet så är man ett av ligans svagaste lag, och nu när det är bortamatch samtidigt som det redan är klart att man blir nästjumbo i conferencen så har jag svårt att se att man ska kunna utmana här.
Tanev och Schwartz förväntas missa matchen samtidigt som Dunn är tveksam.

Winnipeg har vunnit båda mötena mot Seattle under säsongen och i säsongens sista match på hemmais lär man vilja visa upp ett bra spel inför hemmafansen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Comrie (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip