Winnipeg Jets - St Louis Blues

Goalies: Hellebuyck (confirmed) vs Allen (confirmed)

Returmatch i natt direkt efter mötet mellan dessa två topplag i central division och frågan är om Jets kan studsa tillbaka direkt?

Winnipeg Jets är ett av de lagen i ligan som överträffat förväntningarna man hade på sig inför säsongen och laget har varit ett av de absolut bästa i år. Speciellt på hemmais är man otroligt svårstoppade med ett record på fina 11-3-1. Laget spelade igår mot samma St Louis Blues i en vääääldigt tajt match som där målvakterna stod i centrum. Speciellt Carter Hutton spelade riktigt bra och räddade samtliga av Jets hela 48 skott man hade emot St Louis backup målvakt, och han var den stora anledningen till att Blues vann med 2-0.

St Louis Blues är också ett lag som varit riktigt svårstoppat i år, även om man tillskillnad från Jets hade höga förväntningar på sig inför säsongen. Laget är 22-10-2 totalt i år och med det ligger man tvåa i central division. Som sagt spelade laget mot Jets i går där man alltså vann med 2-0, men segern tycker jag lika gärna kunde gått åt andra hållet.

B2B möte i natt och denna gång har Winnipeg hemmaisfördelen. Som jag skrev innan har Jets varit otroligt starka hemma i år med endast 4 förluster och i natt har vi Connor Hellebuyck tillbaka i mål, en målvakt som verkligen utvecklats till en bra förstamålvakt i år. Samtidigt ställer sig Jake Allen i Blues mål, och även om han till vardags är förstamålvakt, har jag mycket svårt att se han prestera bättre/lika bra som Carter Hutton igår.

Jets vann skotten med 48-30 igår vilket inte säger allt, men en bra del om hur matchen såg ut. Jag tänker mig att Jets tar med sig det dominerade spel man hade igår till sin starka hemmaborg och då bör även utdelningen komma. Jag tror därför Jets tar revansch dirket i natt och därför spelar jag

Match: Winnipeg Jets - St Louis Blues
Spel: 1 money line
Odds: 1.72
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip