Winnipeg jagar trendbrott när St Louis gästar i Canada Life Centre, och jag tycker man är befogade favoriter i matchen.

Winnipeg blev nollade mot Philadelphia senast trots att man fick iväg 40 skott på Hart i gästernas kasse, och slutresultatet blev 0-4. Rent spelmässigt skapade man dock bra lägen i matchen, men man måste bli mer desperata framför kassen.
Säsongen i stort har dock varit stark och vid seger här kliver man upp på en andraplats i conferencen, och det är på just hemmais man gör sina bästa matcher.

I laget har man bra bredd offensivt i Scheifele, Connor, Wheeler, Dubois och Ehlers samtidigt som man har Morrissey defensivt som är ett hot framåt, och efter förlusten senast bör man gå ut än hårdare, något som bör ge resultat mot ett defensivt svagt St Louis.
Appleton, DeMelo och Gustafsson saknas i matchen.

St Louis ligger på en elfteplats i conferencen och man har varken överraskat positivt eller negativt. Man har dock visat att det finns brister i defensivt då man släpper in mycket mål, vilket helt klart är en faktor till tabellplaceringen.
Inför denna matchen har man även fyra raka nederlag där man bland annat förlorat mot Chicago med 3-5 och Arizona med 5-0, lag som tillhör botten av tabellen, och nu är motståndet något helt annat.

Man har även ett par tuffa avbräck inför matchen då kaptenen O’Reilly saknas samt poängstarka Buchnevich, avbräck som är klart kännbara. Även Thomas är tveksam inför matchen och skulle han saknas har man två toppcentrar borta, något som bör bli alldeles för tufft.

Winnipeg är starka på hemmais och efter tre raka förluster lär man vilja komma ut klart bättre, och mot ett St Louis med tunga skador ska man ses med goda segerchanser.

Hellebuyck (Unconfirmed) - Binnington (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip