Natten till lördag bjuds vi på en match i NHL mellan Winnipeg och Toronto, och här tror jag på en sevärd match.

Winnipeg kommer från en sämre period då man förlorat nio av sina elva senaste matcher, och man har även släppt in en hel del mål.
Nu senast gjorde man dock en fin match mot Vancouver där man vann med klara 5-0, så insatsen var riktigt bra.
Det lossnade även offensivt i matchen och det lär ha varit riktigt skönt då man haft en del bekymmer på slutet.

Man är klara för slutspel och det är klart att man kommer ställas mot Edmonton, och nu när man spelar den sista matchen i grundserien så lär man vilja vinna, speciellt då det gör att man kommer in med bra självförtroende inför slutspelet.
Offensivt finns det helt klart kvalitet att hota Toronto och då man även fick det att lossna senast så är känslan att man återigen gör en bra match.

Toronto kommer från en match mot Ottawa där man fick se sig besegrade med 4-3 efter förlängning, och defensivt glänste man inte på något sätt.
Formen är dock bra och kikar man på de tio senaste matcherna så har man vunnit sju av dessa, och det är en riktigt bra siffra.
Framåt har man sett vassa ut under säsongen då man gjort 185 mål på 55 matcher hittills, och med det har man gjort flest mål i divisionen, något som kanske inte är så konstigt då truppen är riktigt stark.

Precis som hemmalaget så är man klara för slutspel då man vann divisionen, och nu är det bara att försöka avsluta grundserien på ett bra sätt och förbereda sig på matcherna mot Montreal.

Winnipeg såg bra ut senast och kan man göra om prestationen så bör man absolut kunna hota gästernas defensiv. Toronto är samtidigt riktigt starka framåt, så det krävs nog en del mål för att gå segrande ur matchen, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip