Winnipeg Jets - Vegas Golden Knights

Goalies: Hellebuyck (probable) vs Fleury (probable)

Idag har vi en kvällsmatch för oss Sverigebor, när game 5 väntar mellan Winnipeg Jets och Vegas Golden Knights. Vegas har som underdog i serien skaffat sig 2 matchbollar att avgöra denna serie, och ta sig till en minst sagt sensationell Stanley Cup final. Frågan är om man klarar av att knyta ihop säcken?

Efter att Winnipeg Jets vunnit Game 1 på ett övertygande sätt på hemmais, så va nog de flesta överens om att Jets var laget som skulle ta sig till Stanley Cup final, men efter att Vegas mer eller mindre gjort en perfekt Game 2 och vunnit över hemmaisfördelen så fick vi se ett helt annat senario. På hemmais har Vegas varit riktigt bra hela säsongen och det visade man också och vann båda sina hemmamatcher på egentligen ett övertygande sätt där man var det överlägset bättre laget i Game 3, och vann en riktigt tajt match i Game 4 där man avgörde sent i tredje perioden. Nu har gästar man alltså Jets för Game 5 och räkna med en tuff match.

Winnipeg Jets har som sagt varit otroligt hemmastarka hela denna säsong, och det är inte många lag som lyckats vinna där. Jag tycker Vegas gjort det riktigt bra under denna serie, och förtjänat att gå vidare till Stanley Cup-final, men jag tror laget kommer få vänta lite då Jets hemmastyrka väger tungt här.

Jag gillar ändå vad jag sett från laget ledande spelare som Mark Scheifele och Blake Wheeler de senast matcherna, och nu verkar även Laine kommit ihåg. Kompletterat med unga snabba spelare som Kyle Connor och N.Ehlers så tror jag det kan bli svårt för Vegas att vinna 3 raka matcher, speciellt i natt när man gästar en sån tuff byggnad som Bell MTS Place. Raka 1an funkar också, men eftersom jag tror det kan bli en jämn match så väljer jag att safe lite med Jets ML.

Jag ger alltså hemmalaget förtroendet ikväll och spelar alltså

Match: Winnipeg Jets - Vegas Golden Knights
Spel: 1 money line
Odds: 1.69
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip