Matchserien mellan Winnipeg och Vegas rullar vidare och i samtliga matcher har det blivit målkalas, och här tror jag på en ny målrik match.

Winnipeg förlorade den senaste matchen med 4-5 efter förlängning där man dock trots förlusten visade riktigt bra moral efter att man hämtat upp 1-4 till 4-4 i den sista perioden.
Gemensamt i de två senaste matcherna har dock varit att man haft stora problem defensivt då man släppt in tio mål, och både försvaret och Hellebuyck måste upp ett snäpp.

Offensivt har man dock hittar vägar att såra Vegas vilket kanske inte är så konstigt då det finns gott om hot framåt i Scheifele, Connor, Dubois och Wheeler, och man bör återigen ha goda chanser att få in en del puckar bakom Vegas som dessutom för tillfället har en svag målvaktssida.
Gagner, Morrissey och Perfetti saknas samtidigt som Ehlers är ett frågetecken.

Även Vegas starka offensivt

Vegas hade ett järngrepp om matchen senast då man hade tre mål tillgodo inför den sista perioden. Man lyckades dock slarva bort den samtidigt som Winnipeg gjorde en bra period. Skönt för laget var dock att Amadio kunde avgöra efter förlängning.
Man har precis som hemmalaget sett bra ut framåt då man gjort en hel del mål och här saknar dessutom hemmalaget en av sina bästa backar, vilket lär skapa ännu mer ytor framåt.

Defensivt har man dock inte övertygat och då Thompson fortsatt förväntas vara borta ur spel är målvaktssidan fortsatt ett frågetecken med Hill och Brossoit att tillgå, något som verkligen inte skrämmer, och ska man ta en ny seger är känslan att man återigen behöver göra en del mål framåt.
Carrier och Thompson är frågetecken inför matchen.

De tre tidigare matcherna har slutat med en hel del mål och här tror jag inte på något undantag då båda lagen har bra offensiver, och jag går på överspelet i matchen.

Hellebuyck (Unconfirmed) - Brossoit (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u hos bet365