Topplaget Winnipeg tar emot slutspelsjagande Washington natten mot tisdag, och här tror jag på hemmaseger.

Winnipeg hade inte mycket att sätta emot senast när man gästade Vancouver i Rogers Arena, och när matchen var slut stod det 5-0 på tavlan.
Trots nederlaget så har man ändå visat upp god form senaste tiden då man vunnit sju av sina tio senaste matcher.
Dessutom är det hemmaplan, vilket känns som ett plus.

På slutet har man fått in Monahan och han har gjort tio poäng på 15 matcher, så ett spännande nyförvärv man plockat in. Förutom honom har man Scheifele, Morrissey, Connor och Ehlers i truppen, så det är inte konstigt man slåss i toppen, och här är man befogade favoriter.
Vilardi saknas i matchen.

Washington jagar tredje raka

Washington slåss för slutspel och just nu är man bara några få poäng bakom, så man är på något sätt inte avhänga, vilket imponerar då det var klart lägre förväntningar på laget inför.
Man kommer med två raka segrar i ryggen där man först slog Pittsburgh borta med 0-6 där Lindgren tog samtliga 39 skott. Senast besegrade man Chicago med 4-1 där 3-0 efter 13 minuter lade grunden för vinsten.

Nu är det som i matchen mot Pittsburgh bortaplan som väntar och det kommer inte bli någon enkel uppgift då motståndet är tuffare än de senaste matcherna.
Både Mantha och Kuznetsov har lämnat laget samtidigt som skador på Oshie, Fehervary, Bäckström och Dowd stör, och känslan är att detta blir tufft.

Winnipeg är det bättre laget samtidigt som man har fördel av hemmais samt truppläge, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Hellebuyck (Unconfirmed) - Lindgren (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip