Swiss league under tisdagskvällen där Winterthur gästas av Biasca Ticino Rockets. Detta är en match där jag tror hemmalaget har bra chans att kliva av med segern efter 60 minuter.

Winterthur är inte på något sätt ett av de bättre hockeylagen i ligan, snarare tvärtom. Man kommer tillhöra botten, och kommer att slåss om den sista slutspelsplatsen. Man har bara vunnit fyra av tolv matcher hittills och det är ungefär som förväntat. Man har slagit Rapperswil vilket är imponerande, och det var en stor skräll. Senast piskade man dit Academy Zug på bortaplan med fina 2-7 och visade upp ett fint anfallsspel.
Man har två segrar på hemmaplan och det låter heller inte så bra. Men man har haft ett riktigt tufft spelschema där och det är bara mot Rapperswil man inte tagit poäng.
Man har fått in spelare i laget som tagit för sig och producerat direkt och det är viktigt för ett lag som krigar i den lägre regionen av ligan.

Biasca är förmodligen ligans sämsta lag, där Academy Zug möjligen kan utmana. Två vinster på elva matcher bekräftar detta och spelmässigt ser man inte heller vassa ut. Man kom näst sist i ligan i fjol och kommer troligtvis hamna sist eller näst sist även i år. På bortaplan har man gjort tio mål och släppt 24 bakåt och skrapat ihop två poäng på sex matcher.
Christian Stucki som är en av lagets stjärnor har saknats under säsongen och gör fortsatt så. Giacomo Dal Pian är en annan bra spelare som lämnat för seriekonkurrenten Langenthal. Truppen ser inte mycket bättre ut än i fjol och alla segrar är guld värda för laget.

Hemmalaget står i 2.00 och det tycker jag är väl högt då gästerna varken har kvalitét eller spets som kan jämföras med hemmalaget, och kommer man bara upp i normal nivå så ska man vinna detta.

Speltips: 1 vilket betyder seger på ordinarie tid och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip