Tidiga matcher i KHL idag, och vid 13:00 börjar en match mellan Yekaterinburg - Dinamo Minsk där jag tar ställning.

Yekaterinburg är säsongens överraskning i KHL, iallafall enligt mitt tycke. Man ligger i toppen av den östra serien med sina 84 poäng, och det är bara Bars Kazan som spelat ihop fler poäng med sina 85, dock en match mer.
Man kommer med fyra segrar de fem senaste matcherna, och då har spelschemat sett tufft ut. Man har mött Jokerit, Slovan Bratislava, St Petersburg, Dynamo Moskva och Lokomotiv Yaroslavl, och det var bara senast mot Yaroslavl man åkte på en förlust på straffar, det efter att man släppt in 5-5 med 37 sekunder kvar av matchen.
Man är den östra seriens bästa hemmalag där man vunnit 15 av 24 matcher där man också gjort flest mål av samtliga lag i KHL.

Dinamo Minsk kommer från två färska segrar mot St Petersburg och Magnitogorsk, mycket tack vare Enroth som varit den största orsaken till segrarna. Mot St Petersburg vann man med 6-3 i en match man förlorade skotten med 20-40, efter att man gjort fyra mål på 3,5 minut i mittenperioden, där gästerna bytte målvakt. I matchen efter så vann man med 1-2 borta, och även här blev man utskjutna med 44-23 i skott, där Enroth var en bit över 97% i räddningsprocent.
Det är på hemmaplan man spelar in sina poäng och gör sina bästa matcher, och 40 av lagets 64 poäng har kommit på hemmaplan.
Nu är det bortaspel som gäller och där har man vunnit åtta av 25 matcher och har en målskillnad på 33-60.

Jag tror hemmalaget fortsätter spela starkt på hemmaplan, och jag tror inte Enroth gör en supermatch till (förmodar att han ska stå) och visar sig mänsklig.

Speltips: 1 hcp -1 asian hcp och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip