Fredagen bjuder på en fin match mellan Yekaterinburg och Avangard Omsk, och här förväntar jag mig en underhållande och chansrik match.

Yekaterinburg kommer från en 1-5 seger borta mot Kunlun i en rätt jämn match, och det var först i den sista perioden man kunde rycka ifrån målmässigt.
Den segern betydde att man tog sin fjärde raka seger, och även om motståndet varit relativt svagt i dessa matcher med undantag för St Petersburg så är det fortfarande starka papper.

Hittills har man stundtals sett svajiga ut bakåt, speciellt mot de bättre lagen, och nu möter man ett riktigt bra lag.
Offensivt är man samtidigt starka då man har Shane Prince som gjorde 55 poäng på 57 matcher förra säsongen, Spooner som gjorde 39 poäng på 36 matcher samt Macek, DaCosta och Makeyev, så här lär man återigen producera framåt.

Omsk kommer från en 7-4 förlust mot Magnitogorsk i ett riktigt målkalas, och defensiven fortsätter att hacka. På de tre senaste matcherna har man släppt in hela 15 mål, och nu är motståndet av liknande kaliber, så har man inte fått ordning på defensiven kan det återigen bli tufft bakåt.

Offensivt håller man precis som hemmalaget en bra nivå då bland annat nyförvärvet Peter Cehlarik gjort nio poäng på sex matcher. I övrigt har man spelare som Knight, Tolchinsky och Prokhorkin, så man är starka framåt, något hemmalaget lär få bevittna.

Vi bjuds på ett fint möte mellan två offensivt starka lag som även haft en del problem defensivt, något som bör kunna bädda för en målrik match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip