Hockey i Ryssland under eftermiddagen mellan Yekaterinburg och Tractor Chelyabinsk, och jag har hittat ett spel i matchen.

Yekaterinburg förlorade senaste matchen med 1-4 mot Dynamo Moskva. De senaste matcherna har det gått lite grus i maskineriet då man står på en seger de sex senaste matcherna, och det är hästlängder ifrån godkänt för ett lag av deras kaliber.
På hemmaplan är man erkänt starka och det brukar vara svårt att ta poäng som gästande lag. Dock två förluster de tre senaste och det är något som inte stämmer i spelet.
Offensivt har man stjärnor som Dawes, Datsyuk och Macek. Nu har även Golyshev kommit tillbaka i laget, så man ser grymt bra ut offensivt. Nu vill man förmodligen studsa tillbaka och jag räknar med full gas här.

Tractor Chelyabinsk kommer från en meriterande seger med 1-2 borta mot St Petersburg, och det bör ha boostat självförtroendet enormt. Sedlak var tillbaka i laget och han har visat sig otroligt viktigt för laget, och offensivt är han den kanske klart viktigaste spelaren, även om både Hyka och Calof återfinns i laget.
Med ett bra självförtroende så tror jag man ska kunna hota offensivt, speciellt då hemmalaget sett svaga ut i defensiven stundtals.

Speltips: Över 3,5 mål och jag investerar 2u hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet //TT

This is the stats tab
This is the post tip