Vi blickar vidare och hockeyn rullar på i vanlig ordning. Här är det dags för Zlin att ta emot Plzen, ett lag som jag tror går hela vägen denna säsongen.

Zlin kommer till matchen med fin form då man vunnit fyra av de fem senaste matcherna efter en sämre inledning på säsongen. Man har slagit Sparta Prague och Trinec vilket visar att man kan mäta sig med de bättre lagen i ligan. När säsongen är över tror jag dessvärre man hamnar i mitten av tabellen då man inte har materialet för att kunna blanda sig i toppstriden över en hel säsong.

Plzen går mot en riktigt rolig säsong efter en ganska misslyckad säsong i fjol. Man står precis som hemmalaget på fyra segrar de fem senaste matcherna.
Man har visat upp otroligt fint spel stundtals och vunnit med siffror som 10-0 och 10-2 under säsongen. Just offensiv kraft är något man fått in denna säsong. Man har kvar Kubalik, lagets bästa spelare i fjol. Man har toppat det med att ta in Milan Gulas från Färjestad och Tomas Mertl från KHL som imponerat stort hittills. Min guldfavorit denna säsong, helt klart!

Gästerna har en alldeles för bra trupp för att hemmalaget ska kunna hota och man bör åka hem med en seger.

Speltips: 2 moneyline vilket betyder att gästerna ska vinna matchen, antingen på ordinarie tid, förlängning eller straffar och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip