Lite rysk hockey under tisdagen är aldrig fel, och dagens match mellan Zvezda Chekov och Khimik kan bli ett intressant möte då båda är i behov av poängen.

Zvezda Chekov är inne i en rätt tuff period där man står på sju raka förluster. Men starkt nog så har man varit med i alla matcher och bara en har slutat med mer än uddamålsförlust. Låt även säga att spelschemat har varit tufft då man bara mött ett lag som ligger efter i tabellen och de flesta lagen ligger bland de tio främsta i tabellen.
Man ligger på plats 13 i tabellen och det är inte mer än sex poäng ner så man hamnar under strecket, men då har man sköna tre matcher färre spelade vilket är rätt skönt att ha som trygghet.
Innan den dåliga perioden där man också förlorade tre raka hemmamatcher så hade man sex raka hemmasegrar där man också mötte lite lättare motstånd, och man ska vara favoriter hemma mot Khimik.

Khimik har också knackig form och man kommer med fem raka nederlag och precis som hemmalaget så har man haft ett tufft spelschema, och trots resultaten så behöver man inte skämmas. Man ligger på plats 15 i tabellen vilket är fyra poäng efter hemmalaget, och man har också 43 spelade matcher vilket är färre än lagen runt strecket.
Man har inte de här riktigt starka spelarna offensivt vilket man också ser på målskörden där man ligger i bottenskiktet med sina 91 mål, däremot är man rätt starka bakåt vilket gör att man kan vinna matcher utan att ösa in mål.

Senast lagen möttes var det Khimik som hade hemmaplan och då vann man med 4-0, men precis som här var Zvezda Chekov favoriter i matchen trots att det var bortaplan. Betfair höjer oddsen när övriga bolag droppar, och att vi får 1.91 på hemmalaget tycker jag är riktigt bra betalt!

Speltips: 1 och jag investerar 4u// Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip