Rysk hockey från andraligan där ett formstarkt hemmalag gästas av ett formsvagt bortalag.

Zvezda Chekov går bra i år och kommer till denna match med tre raka segrar där 4-1 segern senast mot Sarov var respektingivande. Man har gjort näst flest mål i serien med sina 92 mål och de tre senaste har man gjort 14 mål, så offensiven finns där.
Man har många spelare högt upp i poängtoppen, och de senaste matcherna har man också fått ordning på defensiven där man bara släppt in två mål de tre senaste. Timiryov är lagets bästa målskytt med sina tio mål men jagas av tre spelare som står på nio vilket också visar bredd i truppen.

Penza tillhör botten av tabellen, och senast dessa två lag möttes vann Zvezda Chekov på bortaplan med hela 1-5. Formen är dålig med en seger sista fem matcherna och motståndet har varit någon sämre än vad man ställs emot idag. Man snittar två mål framåt per match, och det är klart man får svårt att vinna matcher med en sådan offensiv. Samtidigt släpper man inte in överdrivet mycket mål heller vilket gör att man ändå kan hänga med vettigt i många av matcherna.
Hemmalaget har sju spelare som gjort fler poäng än gästernas bästa poängplockare, och där är också ett kvitto på var bristen sitter hos gästerna.

Hemmalaget ska vara numret större här, och vid en normal prestation så ska man kunna vinna rätt så komfortabelt.

Speltips: 1 hcp -1 AH vilket betyder insatsen tillbaka vid uddamålsseger och full vinst om man vinner med minst två mål, och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip