Lakeside - Wolverhampton
Spel: Lakeside (-6p)
Odds: 1,85 bet365

Då fortsätter vi med årets andra speedwayspel. Första spelet på Kenneth Bjerre satt utan några problem … kikat igenom kvällens match tillsammans med en polare och vi har kommit fram till att Lake är kvällens spel.

Ikväll blir det ingen head to head utan vi kliver in på Lakeside som tar emot Fredrik Lindgrens Wolverhampton.
Ett Lakeside som kommer med ett bra lag ikväll.
Lee Richardsson i väst nr 1 som kört sjukt bra nu dom senaste matcherna och körde in 14p senast. Form på killen, sånt gillas skarpt!
Jonas Davidsson kommer in i laget då polackerna har problem med annat utanför matchen. Svårt att säga hur han ligger till men i grunden, en mycket duktig förare denne Davidsson. Nieminen i väst 2, ska inte ha några problem att vinna matchen över Ludde.

Wolverhampton har just nu två förare som kör bra, F.Lindgren och Karlsson. Resterande förare har inte kommit upp i en bra nivå. Framtidslöftet Woffinden gjorde en sjukt dålig match senast. Svårt att leverera på bortaplan. Reserverna är rätt värdelösa också. Ludvig Lindgren åker i väst 2. Kommer inte plocka mycket pinnar idag då han får möta bra förare i stort sett hela tiden. Förlorade med hela 19p borta mot Eastbourne senast.

Och i speedway är skillnad på hemmaplan och bortaplan sjukt stor. Ett lag kan vinna hemma med 15p men åka på stryk med samma marginal på bortaplan mot samma lag. Hcp (-6) är okej. Vi kliver in …

OBS! Se till att ni inte råkar spela på (-6) efter 8 heat(!).

This is the stats tab
This is the post tip