Speltips NFL & Super Bowl

Speltips NFL & Super Bowl

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på NFL

NFL är en proffsliga för amerikansk fotboll i USA och en av de mest populära ligor som finns vad gäller spel och betting. I USA är det den i särklass största. Ligan består av 32 lag som först tävlar i en grundserie där sex lag från varje konferens går vidare till slutspelet. Vinnarna koras i en final som heter Super Bowl. Ett av världens största idrottsevent. De två konferenserna heter AFC och NFC. Några av de mest kända klubbarna är New England Patriots, Dallas Cowboys, New York Giants, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles och Seattle Seahawks. Sett till betting är det här en fantastisk sport och serie och det går att spela både innan avspark och live på samtliga matcher. Hos Rekatochklart hittar du rekar och speltips på NFL på flera matcher varje omgång. Våra experter väljer ut de bästa oddsen och spelen och publicerar sedan det här i deras välskrivna och intressanta rekar. Dessutom helt gratis och utan kostnad för alla läsare. Du kan läsa mer om ligan på den officiella hemsidan NFL.com.

NFL speltips med odds och stats

Det finns otroligt mycket att tänka på vad det gäller att analysera och reka NFL-matcher. Lagen har upp till 53 spelare i sina trupper. Det är olika coacher och spelare för det offensiva och det defensiva och reglerna kan vara krångliga för en som inte är helt insatt i sporten. Dessutom finns det hur mycket statistik som helst att hålla reda på. Stats är i grunden positivt men det gäller att veta och ha koll på vilken statistik man ska använda till sina speltips på NFL. Som läsare behöver du dock inte bekymra dig över det här utan våra kunniga experter gör jobbet åt dig. De har full koll och är vana att skriva rekar för amerikansk fotboll.

Rekar och betting tips på Super Bowl

Super Bowl är inte bara en av världens största idrotts-event. Det är även en av de sändningar med flest TV-tittare i världen. Inte bara för sporten och även för halvtids-showen med diverse kändisar och musiker. Speltips på Super Bowl är ett måste för varje seriös spelinformations-sajt och vi erbjuder ett flertar rekar och betting tips på det här fantastiska eventet varje år. Allt för att du som läsare ska slippa göra jobbet och kan luta dig tillbaka i TV-soffan och rygga våra genomarbetade och seriösa analyser. Vi har även koll på de bästa betting tipsen på NFL från USA och utlandet och delger såklart dessa så fort vi hittar något av intresse.