Speltips Super Bowl 2022 & NFL

Speltips Super Bowl 2022 & NFL

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på Super Bowl 2021 i Tampa

Kommande Super Bowl spelas på Raymond James Stadium i Tampa Florida den 7 februari. 2021 innebär den 55:e upplagan av det här fantastiska eventet och något som många fans av amerikansk fotboll runt om i världen har sett fram emot under ett helt år. Detsamma gäller alla som gillar att betta på NFL. Även om det inte är lika stort i i Sverige och Europa så är den här matchen det största som finns sett till betting på en enskild match i USA. Alla kategorier. För oss på Rekatochklart är det en självklarhet att erbjuda speltips på Super Bowl och våra NFL-experter har vänt på varje sten och tagit del av all den senaste infon innan de publicerar sina välgrundade rekar, analyser och tips. Amerikanarna älskar som alla vet statistik vilket gör att det finns väldigt mycket stats att ta del av och gräva ner sig i. Något som krävs då det erbjuds upp till 300 spelmarknader på den här matchen innan den startar och sedan ett stort antal liveodds och livemarknader. 

Rekar och Super Bowl 55 speltips

Något som är lite klurigt att hänga med i är exakt hur det här eventets namn ska uttalas eller skrivas. Ofta använder man romerska siffror och ibland även siffran för vilken upplaga i ordningen det är eller helt enkelt bara årtalet. Inget är egentligen fel. Anledningen till att romerska siffror används är på grund av att säsongen sträcker sig från september till slutet av januari eller början av februari. Det kan därför vara lite svårt att använda sig av årtal. För vilket år gäller det egentligen? Det år då större delen av säsongen spelas eller det år då eventet äger rum? Vad gäller betting saknar det här dock betydelse. Det viktiga är vilka lag som deltager och oavsett vad vi väljer att kalla nästa upplaga så kommer vi erbjuda speltips på Super Bowl 55 eller LV. Eller varför inte 2021. Kärt barn har många namn.

Betting tips och rekar på NFL

NFL är den mest populära betting-sporten i USA men de senaste åren har betting och speltips på NFL även ökat i popularitet i Sverige. Det trots att många av matcherna spelas sent på natten. Kanske beror det ökade intresset på att flera matcher per säsong numera spelas i Europa. I huvudsak i Storbritannien. Ligan är indelad i AFC och NFC och den stora höjdpunkten är såklart Super Bowl vilket är finalen av NFL. Det finns 32 lag i ligan så våra rekare och skribenter har mycket att hålla reda på då de komponerar sina tips. Särskilt då varje lag får ha upp till 53 stycken spelare.

Massor av speltips på Super Bowl LV

En sak kan vi vara säkra på. Två fantastiska lag kommer göra upp i nästa upplaga av det här spännande eventet och som läsare av vår sajt kommer du hitta massor av tips på Super Bowl 55 på vår sida för speltips och rekar. En match som lovar något alldeles extra och kommer bli ett otroligt möte mellan säsongens två bästa NFL-lag. Vi kommer erbjuda rekar på vilket lag som vinner matchen, handicap och även en rad olika specialspel och props som de kallar det i USA. Allt dessutom helt utan kostnad.