Speltips Super Bowl 2020 & NFL

Speltips Super Bowl 2020 & NFL

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på Super Bowl 2020 i Miami

Årets Super Bowl spelas på Hard Rock Stadium i Miami Gardens den 2 februari. 2020 innebär den 54:e upplagan av det här fantastiska eventet och något som många fans av amerikansk fotboll runt om i världen har sett fram emot under ett helt år. Detsamma gäller alla som gillar att betta på NFL. Även om det inte är lika stort i i Sverige och Europa så är den här matchen det största som finns sett till betting på en enskild match i USA. Alla kategorier. För oss på Rekatochklart är det en självklarhet att erbjuda speltips på Super Bowl och våra NFL-experter har vänt på varje sten och tagit del av all den senaste infon innan de publicerar sina välgrundade rekar, analyser och tips. Amerikanarna älskar som alla vet statistik vilket gör att det finns väldigt mycket stats att ta del av och gräva ner sig i. Något som krävs då det erbjuds upp till 300 spelmarknader på den här matchen innan den startar och sedan ett stort antal liveodds och livemarknader. 

Super Bowl 54 eller Super Bowl LIV speltips

Något som är lite klurigt att hänga med i är exakt hur det här eventets namn ska uttalas eller skrivas. Ofta använder man romerska siffror och ibland även siffran för vilken upplaga i ordningen det är eller helt enkelt bara årtalet. Inget är egentligen fel. Anledningen till att romerska siffror används är på grund av att säsongen sträcker sig från september till slutet av januari eller början av februari. Det kan därför vara lite svårt att använda sig av årtal. För vilket år gäller det egentligen? Det år då större delen av säsongen spelas eller det år då eventet äger rum? Vad gäller betting saknar det här dock betydelse. Det viktiga är vilka lag som deltager och oavsett vad vi väljer att kalla årets upplaga så kommer vi erbjuda speltips på Super Bowl 54 eller LIV. Eller varför inte 2020. Kärt barn har många namn.

Betting tips och rekar på NFL

NFL är den mest populära betting-sporten i USA men de senaste åren har betting och speltips på NFL även ökat i popularitet i Sverige. Det trots att många av matcherna spelas sent på natten. Kanske beror det ökade intresset på att flera matcher per säsong numera spelas i Europa. I huvudsak i Storbritannien. Ligan är indelad i AFC och NFC och den stora höjdpunkten är såklart Super Bowl vilket är finalen av NFL. Det finns 32 lag i ligan så våra rekare och skribenter har mycket att hålla reda på då de komponerar sina tips. Särskilt då varje lag får ha upp till 53 stycken spelare.