Antonio Lindbäck Spel: Över 5p Odds: 1,75 bet365 8/10

Tycker denna lina är väldigt låg. Vår svenske förare har en bra form just nu. GP för två veckor sen som kördes i Göteborg fick avbrytas pga regn efter halva tävlingen. Men där dominerade Lindbäck i sina heat. Han vann alla sina första tre heat men föll i de fjärde (3,3,3,F). Där slog han förare som Gollob, Holta, Jonsson och Lindgren. Lindbäck har överlägset bäst poängsnitt/heat i VM i år på 2,80. I Elitserien senast tog han 14p av 15 möjliga med Indianerna. Detta spel bygger inte bara på Lindbäcks form utan också andra förares formsvackor.

Holta känner fortfarande av kraschen som hände under april månad där han skadade sina två händer. Under träningsåken igår hade han väldigt ont sa han och får kramper under åken. Under senaste veckorna har han inte heller kört bra utan är långt ifrån sina normala tider. Holta är även en förare som har problem med den nya ljuddämparen.
Crump som skadade sig i Göteborg där han fick besöka sjukhus har inte heller presterat hundra efter de utan är på väg tillbaka. Han kommer säkert kvalificera sig till semifinal men tror inte han tar många heatsegrar ikväll.
Nicki Pedersen är inte heller i bra form utan vacklar lite just nu.

Lindbäck ska absolut kunna ta över 5p kväll, träningsåken har gått bra och de är en lätt och slät bana. Tror han tar sig till semifinal ikväll och då brukar de krävas runt 8p. Tycker även han har fått en helt okej lottning. Kör från ytter två gånger men då är de förare som han ska kunna ta. Jag tror sjukt mycket på Antonio ikväll och därför går jag in lite hårdare själv på denna. Känns ruskigt bra då form är något man ska gå på i speedway och inte förarnas namn ...

This is the stats tab
This is the post tip