Hejsan!

Då var det dags ännu en gång för Speedway Grand Prix och nu körs det i Gorican, Kroatien. Börjar närma sig slutet av säsongen nu vilket är rätt skönt. Har vart en grym utdelning under sommaren efter två knackiga veckor i april. Satt och kikade igenom lite resultat under sommaren och hösten. Senaste 33 speedwayspelen har det blivit hela 26 vinster. 16 vinster av 18 möjliga i svenska Elitserien samt att 10 av dem 11 senaste maxspelen gått in. Otroligt nöjd när man ser dem siffrorna. Hur som helst är det historia och nu ska vi försöka vinna ännu mer. Vi kikar in en formstark förare.

Chris Harris - att kvalificera sig till semifinal @3,25 Svenska Spel

Harris sparkade hela sitt team efter hans 0 inkörda poäng i Grand Prix för ca en månad sen. Det har verkligen gått bättre för honom senaste tiden efter det. Han kör otroligt bra nu och har toppform vilket vi ser i den engelska ligan t ex:

22 sep - D, 2, 3, 3, 3, 3
15 sep - 3, 2, 3, 2, 3, 3
14 sep - 3, 2, 2, 1, 3

Harris har goda minnen från denna bana då han för ett år sen kom 2:a här. Han lyckades köra in 5 heatsegrar men fick se sig slagen av Hancock då. Den röda innerbanan var klart bäst då det kom mest heatsegrar från denna. Han har lyckan att starta från röd i sitt svåraste respektive lättaste heat på förhand.

Harris har kanonform och jag tror på semifinal för Harris och där kan allt hända. Som ni vet älskar jag att gå på förare med toppform. Kan inte blunda för den här då jag tycker han har stor chans att nå semifinal då det lär bli en mycket öppen tävling. Många andra förare är otroligt ojämna i dagsläget. Tycker oddset bör ligga på runt 2,10. Harris spelas med medelinsats till 3,25 hos Svenska Spel . Tävlingen följer ni på Tv10 eller Viasat Motor, helst med några kalla i handen!

Kan givetvis komma fler spel om jag hittar något mer. Har ni några funderingar, tveka inte att fråga!

This is the stats tab
This is the post tip