Emil Sajfutdinov Över 12p spelas till 2,02 hos Svenska Spel med 3 enheter.

Hos Svenska Spel räkans jokerpoängen.

Efter min analys av motstånd så förutsätter jag att Ryssland kommer hamna 6p efter eller mer vilket innebär att man kan toppa. Med andra ord använda joker. En joker för er som inte vet innebär att man får dubbla poäng av det man kör in i det heatet.

Med detta bör Sajfutdinov kunna köra in max 21p. Samma möjlighet som han fick i kvalet (event 1). Där körde han in 18p fördelat på 5 heatsegrar och en onödig nolla. Skulle säga att han har lite enklare motstånd idag. Är väl 2-3 svåra konkurrenter.

Bröderna Laguta är med och de är inte dåliga men kan aldrig se Sajfutdinov underprestera så mycket så att han inte skulle få ta toppningen. Att hamna 6p efter kan man även ”fula” sig med genom att lägga sig i något heat i slutet för att kunna utnyttja den. För 6p efter tror jag man hamnar efter eftersom man har en sämre fyra i uppställningen.

12p är en generös lina på en sådan glödhet förare när han kan få maximala 21p. Så med andra ord kan han göra 1-2 sämre heat. Tror som sagt inte att Ryssland kommer vara överlägsna och vara ledare tävlingen igenom med en sämre fjärde förare. Vi spelar därför Sajfutdinov Över 12p till 2,02.

This is the stats tab
This is the post tip