Detta spel grundar sig mycket på att Lindgren åker i Engelska ligan där han fullkomligt dominerar. Lindgren är en av dem absolut bästa förarna som behärskat dem engelska banorna. Av hela 80 heat har han kommit sist samt näst sist ynka 11 gånger bara.
När Grand Prix var här förra året körde Lindgren in 10p och hamna på en godkänd 5:e plats.
Andreas Jonsson har haft en väldigt trög start på Grand Prix. År efter år har han förväntningar på sig att det ska bli ett succéår men de lär inte hända detta år. Han åker inte för något engelskt lag. Jonsson kom toksist förra året här på 2p.
Lindgren deltog för någon dag sen i Steve Johnstons avskedstävling där han körde in mest poäng av alla. I den tävlingen var det många duktiga GP förare med som Crump, Harris och Hancock mm. Bra form på Lindgren helt enkelt.
Lindgren ser jag som den starkare föraren här och jag tror starkt på att han tar sig till semifinal. Han har slagit Jonsson i alla Grand Prix-tävlingarna i år.
Som ni märker pratar jag om två förare, Lindgren och Jonsson. För jag kan inte se Antonio Lindbäck eller Magnus Zetterström ta sig längre än dem andra. Det här är i stort sett SAMMA spel som H2H mellan Lindgren - Jonsson som ger ynka 1,53 på bet365 och här får vi 2,25! Lindbäck är rejält usel nu och körde in en del 0:or senast i ligan. Zetterström får ersätta Laguta eftersom han inte får visum in i landet. Han bör få de svårt att hänga med. BRA SPEL!

Har även läst på lite hur träningen såg ut igår och Lindgren åkte riktigt bra. Lindbäck fick dock mer ris än ros. Han har materialproblem helt enkelt. Zorro har hyfsad form men är ju helt annat att åka GP än en vanlig ligamatch. Vinnare av dagens tävling tycker jag verkar sjukt svårt att förutspå. Holder vann här förra året och kör grymt i England. Han bör kunna gå till final, som han var förra tävlingen i Köpenhamn, 11,00 finns det som högst på Holder. Crump har gått till final här varje år i stort sett så även han bör kunna ha chans ikväll, finns till 7,00. Men som sagt, svårt att gissa rätt vinnare. Så rygga dessa spel, bänka dig framför Viasat Motor eller TV10 och jobba in Lindgren. Spelstopp 18:00.

This is the stats tab
This is the post tip