Återigen blev de en grym kväll igår med Peter Karlsson. Karln lyckades bara skrapa ihop 8p och underspelet satt klockrent. MAGISK FORM nu! Kikar vi tillbaka på senaste 20 speedwayspelen så har det blivit 18 vinster och endast 2 förluster. Ikväll är det ännu en gång dags för Elitserien där vi har bättre facit men 14 vinster och 1 förlust. Ett spel i Dackarna - Västervik är det som gäller.

Speedway Sverige Elitserien

Fredrik Lindgren - Chris Harris @1,75 Unibet Spelstopp 19:00

Ett klockrent spel i mina ögon då vid får tillbaka insatsen om det blir lika. Men det ska nog inte behöva hända. Lindgren har precis kommit tillbaka från sin hjärnskakning. Lindgren körde in 10p i polska ligan i söndags vilket är bra då han kör mindre bra där. Igår var han tillbaka för Wolverhampton och körde in 10p men då blev han utesluten i ett heat. Avslutade matchen igår med 3 raka heatsegrar. Starkt!
Harris är i sin egna lilla frysbox och har kört dåligt senaste månaden. Har ett snitt på 1,324p/heat på bortaplan. Ojämn som bara den. Ska inte plocka många pinnar kväll. Endast 7p i sin senaste match i England.
Lindgren har mycket lättare heat ikväll. Kör tillsammans med King i två heat, där han ska komma före. Harris har svårare heat och dessutom bortaplan mot ett krigande Dackarna. Ska bli en säker vinst för Lindgren i mina ögon. Lindgren spelas till 1,75 på Unibet , insatsen tillbaka vid oavgjort.

This is the stats tab
This is the post tip