Igår blev de miss med något poäng tyvärr. Förarna som dock nämndes så körde samtliga in full poäng som var möjligt, det var iaf löjligt bra gjort. Tyvärr höll inte två andra förare. Sviten bröts men har hittat en annan svit som jag alltid har spelat denna säsong och som också suttit varenda gång och nu delar jag med mig utav den. Har gått in 9-10ggr och Nordicbet bjuder på samma lina varje omgång. Därför hugger vi den igen.

Greg Hancock - Piotr Protasiewicz +1 @2,00 Nordicbet Spelstopp 20:20

Hancock, ledaren av hela VM just nu. Lätt för er att skrämmas av det men man kör väldigt varierande i olika länder. Protasiewicz är tredje bäst i Polen när man kollar in hans resultat. Han levererar varje match. Han har ett hemmasnitt på 2,533/heat vilket är sjukt bra. Protasiewicz har kört 47 heat i år och vunnit 25 av dem samt kommit tvåa 13 gånger. Han har aldrig kommit sist i ett heat vilket är stört bra på 47 heat. Hancock har dock sämre där han ligger bara på 1,662/heat. Kan nämna Protasiewicz alla resultat men de räcker med dem tre senaste där han kört in 14p, 17p och 13p. Är även R/R ikväll och båda kör varsitt extra heat. Hancock har även lite tuffare heat där han möter Pedersen några heat samt Gollob.
Att återigen bjudas på dubbla degen ser jag som generöst då jag vunnit på den varje gång dem haft den linan. +1 betyder alltså att vi får pengarna tillbaka om Hancock vinner med 1p vilket inte ska vara så troligt. Dem sätter Hancock som favorit bara för han leder GP serien, men kollar inte alls hur man kör i respektive länder. Protasiewicz +1 spelas till 2,00. Spelbart tills Protasiewicz har -1 och 1,70 i odds … Jag ser detta som ett grymt drag ikväll.

This is the stats tab
This is the post tip