Känslan är ruskigt go just nu och spelen sitter som ett smäck som sagt. Idag är det ju som bekant lördag och utbudet är stort. Jag har plockat ut lite spel som jag tror hårt på under dagen här. Jag återkommer troligtvis med fler spel under kvällen.

Fognini-Cilic i semifinal i Umag =) Vi har garanterat en av killarna i final och vinnarspelen lever!!!!

Dart:

Flest 180´s och högsta checkout

Whitlock-Lloyd 1.70 bet365 2/4 units Spelstopp Kl 14:15
Högsta checkout 1.50 2/4 units bet365
Oddset är riktigt bra i denna match. Whitlock är en bättre kastare och han brukar vara stensäker och snittar ofta över 100p i sina leg´s. Whitlock ska vinna denna 180´s match ganska klart och oddset 1,70 lär sjunka om folk hittar detta spel. Killen är en härlig kastare och han är en favorit som bör palla trycket här. Jag spelar med 4/4 units på denna match då Whitlock bör vinna dessa två spel enkelt.

Raktspel

Nicholson-Jenkins 1.77 Betfair 3/4 units Spelstopp Kl 15:10
Darten satt ruskigt bra igår och det är vi glada för. Idag spelar jag emot en av mina favoriter i Jenkins och det är mycket pga att killen han möter har haft en mycket bra säsong hittills. Nicholson har kastat riktigt bra i år och slagit Lewis, Anderson och kungen Tylor i år vilket är ruskigt starkt. Jenkins har kastat ganska dåligt den senaste tiden och jag tror inte att han räcker idag.

Speedway:

Harris-Zetterström 1.80 svenskaspel 2/4 units Spelstopp Kl 20:00
Jag kan inte se att Zorro ska kunna hota Harris idag. Zorro är säkert sugen på att visa att han hör hemma i GP cirkusen men mot en kille som Harris som trivs ypperligt på denna bana blir det nog för tufft. Harris var 2a här ifjol och körde in 18p och 2009 körde han in 10p på denna bana så killen kan köra fort här. Harris och Zorro möts i heat 9 och det är det fördel Harris tycker jag från spår 4a faktiskt. Zorro har i heatet spår 3 vilket jag tror är sämre än spår 3 där Harris står. Detta blir ju ett nyckel heat såklart. Jag tycker även att Harris har en lättare avslutning på tävligen.

This is the stats tab
This is the post tip