P Karlsson - D Watt
Spel: Karlsson -1
Odds: 1,66 bet365

Karlssons Wolverhampton gästas ikväll av Poole i brittiska elite league.
Karlsson som redan nu har hittat en rejäl storform. Och de är sånt jag älskar att gå på, förare med grym toppform. Som jag nämnt förut är det stor skillnad på hemma och bortaplan men inget som märktes utav senast för Karlsson. Karlsson drog in 18p och vann alla heat( 3 jokerpoäng ). Fyra senaste matcherna har han kört in 18p(borta),8p(b),15p(h) och 12p(b).

Watt har gjort en bra start även han men kört in 8p respektive 10p på två senaste matcherna. Då ska vi tillägga att han kört 6 heat dom två matcherna. Det har han gjort för att det vart R/R. För er som inte vet vad de innebär så är det att en förare inte är med, alltså R/R, andra förare får hoppa in och köra hans heat. Vilket så blir fallet även ikväll att Watt får köra en R/R. Nomineringsheat vet jag inte om han får köra, beror på hur kan hör under match. Men minst 5 heat.

Wolverhampton som måste ta en vinst idag för att ha någon chans poängmässigt i returen. Karlsson och Watt kör båda i väst nr 5 vilket innebär att Watt kommer få stryk av Karlsson i några heat ... Karlsson har grym form vilket gör att jag tror han vinner headen enkelt ...

Vi kör ett maxspel, alltså 6%!

This is the stats tab
This is the post tip