Lejonen - Dackarna Spel: 1 Odds: 2,20 Unibet

Svår match på förhand som känndes lite 55/45 men nu är de så att Dackarna får klara sig utan sin succéförare Pavlic i kvällens match. Istället för att köra R/R på honom så väljer man ett ännu sämre alternativ, man stoppar in Chrzanowski. Hade vart mycket bättre att ha R/R på Pavlic men nu blir inte så fallet.
Förra veckan var jag på Gubbängen och kollade när Dackarna åkte mot Hammarby. Då fick man se en favoritåkare, Holta. Men herregud vad han var värdelös den matchen, så fruktansvärt ojämn åkare. Han är inte i form. Får de tufft ikväll.

Lejonen, ett lag jag fortsätter spela på. Är faktiskt obesegrade i årets Elitserie och hemma är man starka. Holder och Ward har kanonform och åker tillsammans ikväll. Dom bara ska slå Dackarnas 3:a och 4:a. Men börjar bli osäker om Holder åker ikväll. På hans engelska hemsida står de att han inte ska köra men på alla startlistor står han med. Swiderski får återigen chansen i väst nummer ett efter at gjort en kanonmatch senast, men får se om han kan stå emot Jonsson. Man har Ruud på reserven som är duktigt. Möter Kling där, en Kling som är bland dom absolut sämta förarna just nu, totalt värdelös. Är nästan så att traktorn som vattnar banan kör fortare än honom …

Hur som helst tycker jag Lejonen ska vara favoriter ikväll. Ett bra lag har man ikväll och tycker Dackarnas avbräck på Pavlic spelar stor roll för dom. Andra bolag har runt 1,80 på denna så de finns värde i detta. Lejonen spelas!

This is the stats tab
This is the post tip