Motor Lublin gästas denna kväll av Grudziadz. En match där jag hittar en intressant H2H mellan Matej Zagar och Kenneth Bjerre.

Spelet: Matej Zagar (v Kenneth Bjerre) @ 1,72 3u Casumo , Unibet & LeoVegas . Pengarna tillbaka vid oavgjort.

Är väl ingen som säger emot att Lublin ska vinna denna match komfortabelt. Har ett bra starkare lag på pappret. Artem Laguta och Nicki Pedersen lär få börja ett tungt lass för att hålla Grudziadz kvar i matchen.

Matej Zagar har levererat bra än så länge denna säsong. I den senaste hemmamatchen körde han in 12+2 poäng i Lublins stora kross mot Rybnik. Ikväll har han lättare heat än H2H-konkurrenten Kenneth Bjerre. Han visade på riktigt bra fart och fin parkörning.

Kenneth Bjerre har verkligen varit upp och ner. Kollar man i hans poängprotokoll så är det mycket nollor och treor. Otroligt ojämn denna säsong. Gjorde väl dock sin starkaste match förra veckan men även där plockade han nollpoängare direkt efter en heatseger. Tror han får det väldigt svårt ikväll mot dagens motstånd.

Tycker Zagar ska ta mer poäng än Kenneth Bjerre sett till motståndet i de olika heaten. Det kommer högst troligtvis vara Laguta och Pedersen som blir intoppade vid underläge på minst 6p. Väljer att kliva in på Zagar till 1,72 hos Casumo mm.

bet365 har samma spel till 1,90 men man ska dock ha till kännedom att det är ett trevägsspel där det bli förlust om det blir kryss.

This is the stats tab
This is the post tip