Kvällens bästa H2H i mina ögon är duellen mellan Fricke och Jepsen Jensen.

Jepsen Jensen var Danmarks bästa förare i kvalet (Event 1) med sina 12p (varav 2 jokerpoäng inräknat). Då kördes tävlingen o Vojen, Danmark. En bana som dansken växt upp på och kan utantill. Vann Grand Prix här förut så det säger väl allt.

Max Fricke gjorde en mycket fin tävling i Västervik (Event 2) där an tog 9p trots en nolla i ett heat. En tävling där svenskarna blir en tuff nöt att knäcka där han "bara" slog Lindbäck vilket är ruggigt bra gjort.

Nu är det raceoff om en sista plats till morgondagens final och tävlingen körs i Manchester, närmare sagt på Belle Vues hemmabana. En bana som är Frickes hemmabana och en bana som inte passar dansken lika bra. Skulle säga att dansken är minst 4-5p sämre här och Fricke bör ligga kvar runt 9-10p.

En eventuell toppning (som kan tas vid 6p underläge eller mer) bör en Iversen ta då han kör bra på de engelska banorna. Det är väl därför han ligger tvåa i totala snittligan där.

Med lite kortare ord så tycker jag Fricke ska ha en superchans i denna H2H och spelar därför honom till mycket fina 1,95 hos Svenska Spel

This is the stats tab
This is the post tip