Efter en grymt lyckad innebandysäsong så börjar vi lägga plastbandyn på hyllan och välkomnar speedwaysäsongen 2012. Förra året kommer bli en svår nöt att knäcka när man kikar tillbaka på dem resultaten. Framförallt dem 12 maxspelen som lades upp där hela 11 gick in.

Denna säsong kommer mest fokus och dem större insatserna ligga på den svenska Elitserien där vi endast hade 2 fel av 20 rekade spel. Fokus kommer även ligga på Grand Prix som också närmar sig. Kommer bli mindre insatser på dem engelska samt polska ligorna.

Speedway Storbritannien Elite League

Adrian Miedzinski Under 8p @1,85 Nordicbet Spelstopp 20:30

En ovanligt hög lina i mina ögon så tidigt på säsongen för denna herre. Miedzinski gör comeback för Poole i den engelska ligan efter ett par års frånvaro. Vi ser honom mestadels i den polska ligan där han kör riktigt bra. Men då ska vi ha i åtanke att det är otroligt mycket skillnad på den polska och engelska ligan. Polacker har det grymt svårt att åka i England.

Den här matchen är en retur i Elite Shield och hemmalaget Poole vann bortamötet med 2p och kommer vinna stort i denna match. Hemmaplan är en stor fördel i speedway men Miedzinski har nog inte hittat formen på dessa banor. Han hade enorma problem i första mötet och var långt efter i heaten. Han lyckades bara samla ihop 3 ynka poäng. Motståndet är rätt tufft för honom där han kommer ställas mot Holder, Woffinden, Klindt och Lindgren. Holder och Lindgren ligger alltid högt i poängsnitt och är svåra att slå. Är det något heat han kan skrapa ihop poäng är det i hans första heat.

Jag tror han landar på ca 5p ikväll och årets första spel blir Miedzinski Under 8p till 1,85 hos Nordicbet . Insats: 2,5/5

This is the stats tab
This is the post tip