Då var det dags för ett mästerskap att dra igång 2020. Det är tyvärr inte VM men i alla fall EM!

Spelet: Vinnare Deltävling 1 Torun – Mikkel Michelsen @ 13,00 3u bet365 (Se till att ni ej spelar på totala VM).

Det är många bra förare som gör upp om EM-titeln. Här är det förare med som inte är med i totala EM ska dock tilläggas.

Lördagens deltävling ser intressant ut där jag tror på Mikkel Michelsen då han levererat bra i den polska ligan. Under fredagen tog han 4 heatsegrar av 5 möjliga och han såg riktigt bra ut enligt rapporter från plats.

Motståndare då? Jag ser två tuffare motståndare i Bartosz Zmarzlik och Leon Madsen helt klart. Två förare som såklart ska vara favoriter på förhand om man går på namnen. Polacken har dock börjat säsongen aningen knackigt sett till hans kapacitet. Har inte plockat de heatsegrar som man hade förväntat sig. Men såklart andrahandsfavorit då det är ”hemmaplan”.

Leon Madsen är storfavorit till totala VM vilket är en självklarhet sett till förra säsongens resultat. Hade en ”tuff” match under fredagens ligamatch som senare avbröts på grund av regn.

Det är ett finalheat som ska köras och att Mikkel Michelsen når den (topp 4) ser jag som mycket troligt om jag får se formen på dessa förare. Några 13,00 lär vi ej få se i ett finalheat. Jag gillar oddset enormt och spelar därför 3u till 13,00. Övriga bolag har haft koll på seriematcherna och lagt honom mycket lägre. Svenska Spel har till exempel honom som tredjefavorit till 6,20.

Tävlingen börjar 17:00 och eventuella livespel tas i vanlig ordning på twitter.

This is the stats tab
This is the post tip