Tja!

Tisdag återigen vilket innebär succéserien Elitserien. Kikade tillbaka lite och de har rekats 13 spel från Elitserien och det har blivit 12 vinster samt 1 förlust. Hoppas kunna öka statistiken idag med ett skönt drag som vi hittar mellan Valsarna-Dackarna.

Speedway Sverige Elitserien

Nermark - Holta @2,00 Unibet Spelstopp 19:00

Första gången jag kollade stog Nermark i 1,72 och nu plötsligt underbara 2,00. Anledningen till att Holta sänks tror jag är att han har haft denna bana som hemmabana en gång i tiden. Men det struntar jag i och kollar som jag oftast gör, på formen. Nermark är grym på hemmaplan och åker riktigt fort nu. Körde match igår för Birmingham där han åkte in grymma 12p på bortaplan. Han har även kört bra i Elitserien, 9p borta senast samt 12p i senaste hemmamatchen.
Holta däremot fortsätter sin kräftgång denna säsong. Två senaste matcherna har de blivit 7p i båda matcherna. Senast hemma i Polen blev de rejält magplask då han körde in fjuttiga 2p. Tror inte Holta tar så mycket poäng ikväll då han kör i väst 1. Det innebär svintuffa heat mot G Laguta bland annat samt Nermark. Har ett bortasnitt på 1,643p/h. Nermark har 2,000p/h på sin hemmabana. Visst har Nermark tuffa heat också men han har formen med sig. Jonsson blir svår att knäcka dock. Bra värde i en stekhet Nermark. 10-6?

This is the stats tab
This is the post tip