Underbart senast då bolagen bjöd på en alldeles för hög lina på Pedersen. Han var aldrig i närheten av att ta tvåsiffrigt ens. Var så nära att skrika maxspel men något tog emot trots allt. Men ikväll tänkte jag faktiskt gå på samma spel igen.

Speedway England Elite League

Nicki Pedersen Under 10p @2,30 bet365 Spelstopp 20:30

Pedersen är riktigt ojämn nu. Körde som sagt in 6p senast borta mot Coventry. Ikväll väntar bortamatch mot Kings Lynn. För er som inte vet så är det galen skillnad på hemma- och bortaplan i England, stor skillnad alltså. Pedersen har ett bortasnitt på 1,813p/heat.
Peterborough har gästat Kings en gång tidigare och då tog Pedersen exakt 10p men då hade han en bättre form vilket han inte har idag.
Motståndet idag är tufft. Pedersen kommer ställas emot förare som Bjerre, Kornerliussen och Iversen. I sitt egna lag har han förare som Batchelor. Pedersen lever mycket på sitt namn på dessa spel. Tycker oddset är aningen för högt för att motstå detta. Bör ligga på 2,00 kanske men jag tror fortfarande han hamnar under 10p ikväll. Nästan maxspel senast men inte denna gång. Helt vanlig medelinsats spelas på Pedersen Under 10p @2,30 bet365 . Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip