Hejsan!

Mycket lyckad kväll senast då maxspelet satt redan efter ca 30 sekunder. Ruud körde bara ett halvt heat sedan gav han upp som väntat. Nilsson lyckades köra in godkända 6p vilket gav en grym utdelning för oss. Vilket gör att 10 av 11 maxspel har gått in senaste tiden. Grymt nöjd! Lite av den vinsten tänkte jag spendera ikväll på Nilsson igen faktiskt. Vi kikar in mötet mellan Lakeside - Eastbourne i första semifinalen.

Nilsson (+3) vs Woodward @1,70 bet365 Spelstopp 20:30

Då väntar första semifinalen och nu gäller det för Lakeside att skaffa en bra försprång inför returen. Lakeside har nog Englands svåraste bana, vilket man ser på statistiken. 13 vinster samt 1 förlust. Komiskt nog är att man har omvända siffror på bortaplan. Hur som helst så känner förarna i Lakeside denna bana otroligt bra. Nilsson som börjat i Lakeside har åkt riktigt bra senaste tiden på denna hemmabana. Vi vet om att han är i grym form. Senaste tre hemmamatcherna har han kört in 7p, 9p och 10p. Ett snitt på 1,719p/heat vilket är riktigt bra för honom.
1,267p/heat är Woodwards bortasnitt vilket inte är så imponerande. Dock så har även han hittat formen. Men nu ska det köras på en mycket svår bana och jag tycker han bör få problem med denna. Körde in 10p senast på reserven fast då var det på hela 7 heat och hemmaplan. Woodward har faktiskt gäståkt för Lakeside men körde då in 6p bara.
Ett heltaggat Lakeside måste skaffa ett stort försprång ikväll och jag tycker Woodward har lite svårare heat också där han ska möta Richardsson. Huvudheaten blir självklart reservheaten då dem möter varandra och då tycker jag +3 är riktigt bra. Därför spelar vi medelinsats på Nilsson +3 till 1,70 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip