Poole Pirates (hcp -7) - Belle Vue @1,90 bet365 Spelstopp 20:30

Först och främst, det är en otrolig skillnad på hemmaplan och bortaplan i engelska ligan. Här bjuds vi på en låg lina i mitt tycke. Storfavoriterna Poole på hemmaplan med ett hcp på -7 vill jag hugga direkt.
Poole har åkt 8 hemmamatcher denna säsong och i samtliga matcher har man klarat ett hcp på -7. Man vinner ofta med 15-20p marginal.
Ikväll har man förare med grym form. Holder åker i väst nummer ett. Holder som i två senaste liga matcherna kört in maximala 15p är i grym form. Kom trea i lördagens Grand Prix. I väst nummer två ser vi Ward som även han är i grym form. Han har kört in 13p respektive 13p i dem två senaste matcherna. 4p har han tappat vilket är i heaten mot just Holder. Ikväll åker dessa två tillsammans och jag räknar med att dom kör in 5-1 vinster i sina heat. Watt körde in 11p senast och tappade alltså bara en poäng under matchen. Hoppas han kör bra ikväll tillsammans med Doyle som måste höja sig lite. Dessa två lag möttes för någon vecka sen på Belle Vues hemmaplan och då vann Poole med 46-44 men då var Ward borta. 8/8 gånger har man spräckt denna lina och jag tycker dem bör göra det även ikväll.

This is the stats tab
This is the post tip