Väljer att spela på Rohan Tungate Ö7,5p @ 1,75 hos bet365 . 3u är klickat.

Dags att kika på den polska andraligan i speedwayen som precis dragit igång. Givetvis svårt att veta förarnas form efter endast en omgång även om en del åkte en individuell tävling för alla andraligan där svenske Peter Ljung vann. Otroligt att den gamle mannen håller än.

Tungate då. Jo, gjorde en strålande premiär med 13+2 poäng i hemmamatchen mot Daugavpils där man vann med klara 57-33. En match där Tungate slog förare som jag tycker håller högre kvalité än de förarna som han ställs mot idag.

Bör få fem heat idag men kan såklart finnas en liten chans till intoppning om underläget blir för stort. De andra förarna i laget presterade bra i första matchen men till exempel Jeleniewski hade det svårt i den individuella tävlingen så svårt att säga hur han kan leverera från väst 5 ikväll. Tungate har även en parkamrat som jag tycker han ska komma före i heaten.

Tycker linan 7,5 är aningen låg för att låta bli med tanke på hans senaste match som han bör kunna ta med sig. Ett snitt under 2p/heat gillar jag. Då kan man faktiskt ”misslyckas” i ett heat. Men tror han kan nå tvåsiffrigt idag i denna tuffa bortamatch för laget. Vi spelar Tungate Ö7,5p till 1,75.

This is the stats tab
This is the post tip