Hejsan!

Trist senast då Saifutdinov missade linan med en ynka poäng. Därför blir det revansch nu på ett spel som jag kliver in hyfsat hårt på. Ikväll körs final nummer två i Allsvenskan. Mitt kära Rospiggarna vann första finalen borta mot Smederna med 47-43. Vilket gör att man har ett försprång på 4p nu när det väntar en hemmamatch.

Speedway Sverige Allsvenskan

Rospiggarna - Smederna (+16,5) @1,80 Nordicbet Spelstopp 19:00

Årets sista match i Orionparken och jag tror inte på någon större kross av Rospiggarna. Senast vann man alltså med 4p på bortaplan och det tack vare Lahti som körde in hela 15p. Men ikväll saknas han tyvärr. Istället kommer Messing in på reservplats och han är otroligt ojämn vilket jag tycker gynnar etta spel. Rospiggarna har inte speciellt bra reserver ikväll.
Smederna har bra förare som hyfsat formstarka Larsen samt rutinerade Magnus Zetterström. Smederna kommer förstås inte vända på det här men jag kan inte se dem förlora med över 17p ikväll. Omöjligt i mina ögon då det finns chans att Andreas Jonsson står över en eventuell nominering som inte vart ovanligt denna säsong. Final som sagt och vinnaren får gå till Elitserien, men är inte säkert att Rospiggarna tackar ja till den platsen, men dem vinner ikväll. Nordicbet bjuder på en hög lina och jag väljer att spela en bit över medelinsats (8/10) på Ikaros Smederna +16,5 till 1,80.

This is the stats tab
This is the post tip