Hejsan!

Kanonkväll senast då Harris levererade otroligt mycket och körde hem en mycket fin andraplats till 3,25! Var ju inte långt ifrån att även vinnarspelet till 81,00 satt. Pulsen steg en bra bit när han körde finalen. Hur som helst gjorde han en kanontävling, liksom Kenneth Bjerre som klarade sin felsatta lina utan problem. Idag körs det viktiga matcher i England och jag har hittat en kanonlina i mina ögon.

Sam Masters Över 3p @1,85 Sportingbet Spelstopp 20:30

Tror att Kings Lynn kommer stå emot bra ikväll mot Poole och Masters kommer få en viktig roll på sin reservplats. Detta är en returmatch och Kings måste hålla sin ledning på tre poäng men det bli nog tufft. Dock kommer man stå emot bra då många i hemmalaget har usel form. Sam Masters åkte in hela 9p på sin plats i hemmamatchen. Nu är det bortamatch men fortfarande behagligt motstånd.
Poole har Risager på reserven som är en katastrofförare och hur bedrövlig som helst. Tog 0, 0, 0 i förra matchen. Han är gästförare ikväll för Poole vilket inte ger honom så mycket hemmafördel. Tillsammans med Masters åker Sitera och han är inte bra heller. Endast 2p i hemmamatchen och senast han var på denna bana tog han 0p.
Master hade en kanonkväll igår då han körde hem en individuell tävling i England. Han körde bra och slog förare som är bra mycket bättre än dem andra reserverna han möter. KANONSPEL! Masters liras med MAXINSATS till 1,85 hos Sportingbet.

This is the stats tab
This is the post tip