Kvällens singlar:

Polen (-19) (v England) @ 2,10 3u bet365

Dags för värdnationen att kliva in i Lag-VM och det gör man direkt i finalen på hemmaplan. Förarna som ska göra det är Dudek, Janowski, Pawlicki jr och Zmarzlik. Inga blåbär direkt. Vi har delade VM-ettan Dudek framförallt.

England tog sig lite överraskande till final på hemmaplan i Kings Lynn. MEN. Det är en stor skillnad på de engelska förarna när det kommer till att köra i England kontra Polen. Kan inte se Harris, Lambert, Cook och Worrall leverera mot Polen, Sverige och Ryssland. Ryssarna som på ett helt sjukt sett tog sig till final igår. Deras blåbärsförare som man trodde skulle ta lite ströpoäng tog tvåsiffrigt allihopa. Kan aldrig se att engelsmännen ska kunna mäta sig med dessa.

20 heat. (-19). Polen ska i snitt komma före engelsmännen varje heat. Vissa heat kommer att sluta 3-0,1. Det som kan förstöra är dessa jäkla jokrar men kan inte se att dom ska ta 6p i ett sådant heat samtidigt so polackerna kommer typ sist. Vi kliver in på (-19). SvS ligger på 21,5 till ännu lägre odds bara för att jämföra.

Kvällens middlar:

Polen v England
Polen (-19) @ 2,10 5u bet365
England (+21,5) @ 1,90 5u SvS

Sverige v England
Sverige (-7) @ 1,90 5u bet365
England (+11,5) @ 1,85 SvS

Kan uppdateras med fler spel*

This is the stats tab
This is the post tip