Väljer att ta ett långtidsspel i den polska ligan som jag tycker är intressant.

Spel: Vinnare Ekstraliga 2020 - Wlokniarz Chestochwa

Chestochwa har ett starkt lag på pappret. Det är egentligen bara två lag som bör kunna göra upp om guldet och det är Chestochwa och Unia Leszno.

Chestochwa har Madsen, Lindgren och Doyle som sina tre stora stjärnor. Tre förare som presterar på topp i stort sett varje match. Lindgren ser ut att ta mindre poäng men tar faktiskt många bonuspoäng då han är en bra parförare. Extrem rutin på Lindgren.

Utöver de tre förarna har man Przedpelski som också är en bra förare men som kanske inte levererar tvåsiffrigt varje match men har dock en potential att göra det. På hemmabanan bör man räkna med mycket poäng från honom.

Utmanarna Leszno har också tre bra förare. Inte lika jämna som Chestochwa i mina ögon. Sajfutdinov, Pawlicki och nya talangen Smektala. Den sistnämnde kan vara upp och ner. Tror hans rutin är för liten för att leverera på topp varje match. Kolodziej är inte den föraren har var för några år sen. Slår till någon match och kör bra men är alldeles för ojämn för att räknas som toppförare hos mig.

Tycker 3,25 är ett bra odds där jag klickar i 3u hos bet365 . Ett bra och roligt långtidsspel att följa. bet365 uppdaterar oddsen varje vecka så ett missat spelstopp är lungt. Dock kan såklart oddsen droppats eller höjts. Tror vi får se just Leszno och Chestochwa som topp 2.

This is the stats tab
This is the post tip