Dags för deltävling nummer ett i Daugavpils. Finns en del intressanta juniorer här men jag ser bara två förare som är aningen hetare än övriga startfältet. Det är Drabik och Lambert. I den första deltävlingen väljer jag att gå på den sistnämnde.

Drabik kör för Lejonen och Wroclaw och gör det bra. Stod över Lejonens senaste match men har kört en del i Polen också där han brukar plocka runt 10p.

Lambert visade kanonform senast för Rospiggarna då han körde in maximala 15 poäng av 15 möjliga. Dock var det rätt skralt motstånd men ändå styrka att köra in full pott. Lambert kör för Rospiggarna och Kings Lynn som de stora klubbarna. I den engelska ligan levererar han oerhört bra och körde även in maximala 15p i senaste hemmamatchen.

Detta spel kräver att Lambert vinner finalheatet. En final han bara skå nå och då tycker jag att 3,50 är ett oerhört fint värde. Kan inte se hur han ska missa en final mot kvällens motstånd. Spelar därför Lambert att vinna deltävling 1 till 3,50 hos Svenska Spel . Insatsen är 3u. Notera att det är DELTÄVLING 1 och inte TOTALA VM.

Ni kan följa tävlingen live via denna länk: https://www.espeedway.pl/live/race_detail.php?id=6146

This is the stats tab
This is the post tip