Polska Mästerskapet Vinnare - Piotr Pawlicki @9,75 Betsson

Ett ruggigt bra odds i mina ögon. Den unga Pawlicki jr blir bara bättre och bättre.

Det polska mästerskapet ser ut som följande: Det kommer köras 5 heat i grundomgången. Det två förarna som har mest poäng går direkt till final. Förarna på placeringarna 3-6 får åka semifinal. De två första i semifinalen går till final. Med andra ord har man en stor chans att nå final. Därför är 9,75 på Pawlicki högt.

Finalen körs i Zielona Gora. Det är Protasiewicz och Hampels hemmabana. Protasiewicz är favorit på grund av det. Hampel andrahandsfavorit. Hampel räknar ag bort ikväll faktiskt. Stor chans på topp 6 men hans form är urkass. 0p i senaste matchen för Vetlanda. Noll. När hände det senast. I söndags hade de hemmamatch i Zielona Gora och han var lika usel där och tog 3p på 4 heat. Då mötte man Leszno där Pawlicki kör. Han var poängbäst av samtliga förare och spöade bland annat Hampel, Pedersen, Jonsson och storebror Pawlicki. Storebror Pawlicki tog dock 1p här så han är inget större hot.

Största hoten är Kolodziej, Kasprzak och Protasiewicz. Jag tror inte Pawlicki kommer stå i 9,75 när semifinalerna är igång. Jag anser att han har större chans än de 10% som Betsson ger. 1 enhet investeras på Piotr Pawlicki.

Följ mig på twitter för fler spel - @Johanssons1990

This is the stats tab
This is the post tip