Tja!

Tisdag, vilket innebär sista(!) omgången i årets Elitserie innan det blir slutspel. Det har vart en rolig säsong med många härliga fighter och framförallt vinster. Denna säsong slutade precis som förra sommaren. Årets facit är just nu 14 vinster och 2 förluster i Elitserien. Hoppas formen håller i sig in i slutspelet också. Framförallt är det en sjukt spännande kväll som väntar där alla 4 matcher handlar om något livsviktigt för klubbarna. Är hela 4 lag som kan åka ur Elitserien ikväll och en del lag som kan gå till slutspel, därför går jag på motivationsvinnare. Rekformen i speedwayen är inte fel heller. 21 vinster på 26 senaste spelen.

Senast då … Jo, det var i lördags som båda spelen satt klockrent. Bele Barkarby och Karlberg rullande hem dubbeln mycket vackert. Hampel åkte hem polska mästerskapet lite för enkelt, han tog nämligen maximala 15p. 2:an var hela 4p efter. Den gossen är i kalasform inför avslutningen av Grand Prix. 11 heatsegrar av 11 möjliga två senaste tävlingarna ses som en god form.

Speedway Sverige Elitserien

Walasek - Davidsson @1,80 Unibet Spelstopp 19:00

Walasek är en förare jag gillar skarp faktiskt. Han kör riktigt bra för sitt Hammarby och ikväll är motivationen hög i hemmalaget. Hammarby måste vinna för att ha chans på slutspel. Walasek körde in 11p i polska mästerskapet i lördags och har en bra form. Hammarby har 7 vinster och 0 förluster hemma och mot ett redan klart Piraterna så ska motivationen avgöra mycket. Walasek måste leverera ikväll. Davidsson har svårare heat än Walasek tycker jag också. 1,485p/heat är inte så bra snitt av Davidsson heller på bortaplan. Walasek kan spåren bra på Gubbängen. Walasek spelas lite över medelinsats till 1,80 på Unibet och vid eventuellt X så får vi pengarna tillbaka! 11-7?

This is the stats tab
This is the post tip