Igår blev det en vinst och en push i Eurobasketen, totalt 5-1-1 på de spel jag postat här. Euroleague fortsätter ikväll med 6 matcher och det finns några potentiella spel!

Jag börjar med:
Lietuvos Rytas - Brose Bamberg Under 152,5p @ 1,84 hos Pinnacle , 8/10.
Matchstart 18:30

Rytas är 1-7 och Brose är 2-6 hitills, men båda lagen har fortfarande chans att kvalificera sig för top16. Denna match är med andra ord enormt viktig!

Första mötet i Tyskland slutade 84-78 till Brose. Jag tror att detta kommer bli en helt annan match. Brose spelar en snabb basket, men på hemmaplan kommer Rytas kunna diktera tempot på ett annat sätt. Dessutom har coach Maskoliunas sagt att försvaret är prio ett, och att man lärt sig läxan från mötet i Tyskland. Då fick Brose göra elva st trepoängare, och var 50%-iga i sitt skytte. Det kommer man inte tillåta idag!

Rytas har varit över den här linan två av åtta ggr denna Euroleague-säsong, men ingen gång på hemmaplan. Brose har varit över tre av åtta, men ingen gång på bortaplan.
Rytas snittar 62p på hemmaplan, och Brose snittar 69p på bortaplan.

Allt detta sammantaget gör att underspelet känns mycket habilt! Av någon anledning tror marknaden på en poängrik match här, då linan gått upp med 3p under dagen. Jag tackar och tar emot!

Rygga om ni vill och vågar! :)

This is the stats tab
This is the post tip