Gårdagen var 100%. 3/3 spel satt. Rekade Berlocq som startade väldigt trögt men som ju längre matchen led spelade upp sig och kunde till slut vinna komfortabelt till 2.25 i odds.

Även Stepanek (2.60) samt Cirstea (1.70) satt.

Nu dags för dag 2 i Melbourne Park.

Nattens mest värdefulla spel hittar jag i matchen Seppi-Zeballos. Den 23-rankade italienaren ställs mot en argentinare som på senare tid mest håller till på challenger touren där han för dryga veckan sedan vann i Sao Paolo (dock var det inte motstånd som skrämmer någon). Han är för tillfället rankad på 67 plats.

Seppi värmde upp med att nå semifinal i ATP-Sydney där han fick ge sig mot turneringsvinnaren Tomic. Jag såg hans kvartsfinal mot Granollers där han visade upp högkvalificerad tennis. Hård serve, grym säkerhet samt bra kontringspel när det behövdes.

Zeballos är en spelare som lever mycket på hård första serve. När denna inte stämmer har han en tendens att bli tjurig och detta påverkar hans spel. På andra sidan nätet står en spelare som utan problem klarar av långa dueller utan att missa. Detta gillar inte Zeballos utan kommer då attackera och tvingas till många misstag.

Ett break i varje set kommer att räcka för Seppi som jag tror klarar mer än så.

-6.5 games på Seppi spelas med hög insats.

Andra spelvärda matcher med låg insats är Ouanna (3.50) och Rybarikova (1.60)


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip