Första reken, Över 2,5 mål och BLGM, i Man U - Liverpool satt som en smäck!

Men nu till ikväll.
1-3 i söndags mellan dessa båda lag och även om Messi bjöds på 1-0 målet så var det egentligen ingenting att snacka om utan att vi fortsätter att konstatera att Barcelona är på tok för bra just nu.

I cupen hittils har de vunnit 3 av de fyra senaste halvlekarna, då Alaves lyckades chocka Camp Nous hemmapublik i sisådär 18 minuter innan kvitteringen kom och slutligen även 2- och 3-1.
Både sextondelsfinalerna (6-1 totalt) och åttondelsfinalerna (7-0 totalt) promenerades hem och även om det var mot betydligt sämre motstånd än ikväll så imponerar Barcelona (resultatmässigt framförallt) för varje match som spelas.

Malaga i sin tur har krigat sig igenom en åttondel genom 4-4 mot Cacereno och 4-1 mot Eibar, inga resultat att jubla över sett till två matcher med tanke på motstånd.

Senaste 5 mötena lagen emellan har slutat med hcp-vinst för Barca, tre av dem har till och med slutat med 3 måls marginal. I de 5 matcherna har Barcelona vunnit 8 st halvlekar, 2 stycken har slutat oavgjort och Malaga har inte vunnit någon.

2.00 på att Barcelona ska vinna båda halvlekarna är på tok för intressant för att inte trycka på, Nu kör vi!