Speltips: Flyers - Pens

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-01-19 21:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1,83
Tips: 2, över 6,0 mål
Äntligen drar världens bästa hockeyliga igång, och jag är nog inte ensam om att se sjuuukt mycket fram emot den här helgen!

NHL rivstartar med flera högintressanta matcher, som Rangersfan är jag mest nyfiken på Bruins-Rangers, men som objektiv åskådare går den här godbiten inte att blunda för. Två av de mest underhållande lagen går i clinch direkt, och med den rivalitet som finns mellan lagen, och med tanke på hur spelsugna alla måste vara, kan det bli en ruskigt härlig tillställning!

Till spelen: Spel 1: Över 6,0 mål, odds: 1,83.

När lagen möttes i förstarundan i slutspelet var det en målfest utan dess like som bjöds på. De 6 mötena slutade som följer:

Pens - Flyers 3-4 (OT)
Pens - Flyers 5-8
Flyers - Pens 8-4
Flyers - Pens 3-10
Pens - Flyers 3-2
Flyers - Pens 5-1

Totalt gjordes alltså 56 mål på 6 matcher, alltså drygt 9 mål/match.

Inga jättestora förändringar har skett sen dess, en del i Flyers men inget som får mig att tro på särskilt mycket sämre offensiv, Jagr har gått till Stars men i övrigt ser offensiven stark ut. Dock saknas skadade Danny Briere, men med en frisk Giroux (som hade en nackskada efter spel i Tyskland) i spetsen håller Flyrs offensiv hög klass.

Målvaktsspelet står fortfarande Bryz för, och då vet man att de kommer släppa in mål....

Pens då? Jo, de har ju släppt Jordan Staal till brorsan Erics Hurricanes, och det är klart att det är en bra spelare man tappar. Men! Sid Crosby ska vara "bättre än någonsin" enligt rapporterna, och med honom och Malkin som centrar så kanske inte en tredjecenter gör en extrem skillnad (även om han är bra!).

Nej, jag tror att det kommer smälla rejält, och 6 mål ska definitivt ordnas, antagligen fler än så! 1,83 är taget!


Spel 2 är att Pens vinner matchen (inklusive straffar) till oddset 1,83,och anledningarna till att jag tror på Pens är flera.

Den största anledningen stavas revansch! (hoppas jag stavar rätt nu...)
Efter att ha förlorat mot sina värsta rivaler redan i förstaomgången i slutspelet senast vill man nog inleda med att visa vilka som faktiskt är bäst.
Anledning 2 är rapporterna om Sid "the kid" Crosby. Man kan ogilla honom som person på isen, med sitt gnällande osv, men att snacka bort hans ishockeykunnande och hur bra han varit går inte. Är han då "i sitt livs form", ja då inser man att han kommer kunna producera en hel del poäng.
När man dessutom kan backa upp honom med spelare som Malkin, Neal, Letang, Kunitz osv, ja, då ser jag det som att de ska vara favoriter.

Bryz målvaktsspel håller inte, därav vinner Pens matchen, säkert med typ... 6-3!
  Flyers - Pens
Spela på Speltips Flyers - Pens
Bjorken128 - 18 Januari 2013 - 23:21
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Hantzy - 2013-01-19 14:45

Nu är det väl inte vad hans lagkamrater sagt utan vad rapporter från folk som sett träningarna. Malkin var GLÖDHET speciellt i slutet av sin KHL vända. Sen att Flyers inte har med 2 spelare från sin ack så bra första line från förra säsongen kommer märkas, speciellt innan Briere är tillbaka. Brukar vara jävligt tighta matcher mellan dessa lag. Känns jävligt öppet.

Bjorken128 - 2013-01-19 00:57

Haha! Vad gäller din kritik så kommer små svar:

1. Att Bryz spelade upp sig under våren må vara hänt, men han är alldeles för ostabil i mina ögon, blandar superräddningar med fruktansvärt dåligt målvaktsspel. Han är INTE en kille jag skulle välja till mitt lag om jag så fick välja 15 målvakter i NHL.

2. Som sagt, han var redan dominant, och det är inte bara lagkamrater som säger så om hans form, men visst, man kan ta det med en nypa salt, men bara att han är frisk och spelar är en enorm fördel för Pens och ger deras offensiv en ytterligare dimension.

3. Jordan Staal är som jag sa en riktigt bra spelare, absolut. Men har man Crosby och Malkin som styr 2 linor är det inte en lika stor förlust som om han spelat i ett lag med sämre täckning på centerpositionen.

4. Att Flyers offensiv skulle vara särskilt mycket sämre i år vettefan. Visst, som jag sa så saknas Briere i början, och Jagr har lämnat. Det är de kännbara tappen nu, men Jagr är ytterligare ett år äldre, och även om han fortfarande producerade förra året är jag inte alls lika säker på en fortsatt succé för honom.. Pronger och Carle har lämnat ja, men Pronger spelade 13 matcher förra året, så inget tapp i egentlig mening. Men visst, ett Flyers med honom spelande hade varit ett bättre Flyers. Men att han och Carle är borta innebär ju bara att spelen blir bättre i min mening, speciellt segertipset på Pens.

TimG - 2013-01-19 00:25

tror på spelen och håller inte med om mycket i reken :)

1. Bryz spelade upp sig markant på våren
2. Lägger föga vikt i vad egna lagkamrater säger om hur en spelare ser ut på träningen, men visst han är dominant i vilket fall
3. Jordan Staal var klart en av de bästa, om inte den bästa i laget under den långa period då både Malkin och Crosby gick skadade.
4. Flyers offensiv är -inte- särskilt jämförbar med förra året. Så stor skillnad tycker iallafall jag att både Jagr i förstalinen samt Briere utgör. Lägg därtill att stabiliteten påverkats då både Pronger och Carle lämnat. Vi vet inte hur vare sig Schenn eller Fedotenko kommer att acklimatisera sig.

Men - Pens fortsatte leverera även i den period då de var utan Malkin och Crosby, vilket visade hur starkt hela laget var. Voukon har plockats in, dock ger han inga direkta garantier för färre mål insläppta då han knappast är i klass med Lunkan/Thomas/Rinne/Quick..

Håller klart Pens som favoriter och tror överspelet kan gå in, men avstår det då 6 är en rätt hög lina för en premiär.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskrona - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 asian hcp -1
1.82
20:30  Atalanta - Lazio
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.74
20:33  Lopp 7: Kristina Sånna
Trav - Eskilstuna - Vinnare
2.35
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.86
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - AB ö 4,5 hörnor
1.80
01:30  Ottawa - Nashville
Ishockey - NHL - 2
1.94
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming