Speltips: Tyskland - Makedonien

Sport: Handboll
Spelstopp: 2013-01-20 15:30
Land: VM
Liga:
Odds: 1,5
Tips: Tyskland
OBS - Spelstopp 15.45!


Då är äntligen gruppspelet över och den riktiga nerven i handbollens VM-slutspel tar vid. Det är dessa matcher jag längtat efter, dessa som alla handbollsspelare vill spela. I mina ögon är första rundans favoriter väldigt klara, det är inget snack om saken vilka som ska gå vidare till kvartsfinalen.

Man har valt att ändra koncept på slutspelet i årets handbollsvm och bytt ut mellangruppspelet mot en klassisk slutspelsserie. Denna rivstartar med ett möte mellan turneringens i mina ögon stora överraskning Tyskland och Makedonien. Tyskland vann gruppen före Frankrike efter att ha vunnit gruppfinalen i fredags i en match där allt, och då snackar vi ALLT, gick tyskarnas väg, Omeyer i det franska målet hade endast fåtalet räddningar innan han byttes ut efter ca halva matchen. Bara det liksom.. Hursomhelst är det ett styrkebesked att slå de regerande OS-guldmedaljörerna. Och detta Tyskland som mötte ett b-betonat Sverige i upptakten till stundande VM och hade problem där. Visst är det skillnad på matcher och matcher, men tyskarna har utan tvekan imponerat så här långt i turneringen. Man har lyckats få ihop kollektivet på ett imponerande sätt och generationsväxlingen börjar bära frukt nu..

Makedonien då? Man har sin stora stjärna i Kiril Lazarov, en man som i vartenda mästerskap ligger topp-5 i skytteligan. Han är nog den spelare som betyder mest för sitt lag i turneringen. Makedonien har på senare år visat att man på allvar vill vara med och leka med de stora länderna. I EM för drygt ett år sedan i Serbien knep man 5e platsen. Dock ska det tilläggas att i alla matcher man spelade hade man ett enormt stöd på läktaren. Och som vi alla vet är det skillnad på att spela hemma och borta mot balkanlag… I matchen imorgon i Spanien kommer man inte kunna dra nytta av denna fördel och dessutom har man varit med ett par mästerskap nu, vilket innebär att de andra lagen nu känner till makedoniernas sätt att spela handboll.

Jag är fullkomligt övertygad om att Tyskland kommer fortsätta på den inslagna vägen och kommer ha 100 % kontroll på denna match. Därför plockar jag 1,50 (unibet) utan minsta tvivel. Funderar även på handikappspelet -2,5 till 1,87.

Kommentera gärna

Vid rygg - Viel glück!


EDITERAD 2013-01-20 14.25:09
  Tyskland - Makedonien
Spela på Speltips Tyskland - Makedonien
Karabatic - 20 Januari 2013 - 14:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06
20:30  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.86
20:30  Wolfsburg - Stuttgart
Fotboll - Bundesliga - 1
1.72
20:45  Leicester - Manchester City
Fotboll - EFL Cup - 1X första halvlek
2.02
17:30  Kashima - Real Madrid
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.00
18:30  IBF Falun - IBK Dalen
Innebandy - Superligan - Under 12,5 mål
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming