För tionde gången på ATP-touren ställs Alex De Minaur mot Alexander Zverev, denna gång i Roland Garros. Zverev är den bättre spelaren som har 7-2 i inbördesmöten och också favoriten till seger hos spelbolagen. Här är mitt speltips i kvartsfinalen.

Med tanke på att grus knappast är favoritunderlaget för De Minaur så måste han få beröm för sin insats i Paris. Visst gynnades han extremt mycket av en blåsa och skada på foten på Daniil Medvedev sist - som inte kunde röra sig friktionsfritt. Ändå ska australiensaren ha beröm för sina prestationer mot Alex Michelsen, Jaume Munar och Jan-Lennard Struff. Dock väntar en helt annan typ av uppgift i nästa omgång.

För där väntar Rom Masters vinnaren Zverev, med ett imponerande facit på det röda underlaget i år. Tysken har 10 raka segrar bakom sig, efter utgången i Madrid. Spelet har sett riktigt bra inledningsvis, även om det har blivit lite grus i maskineriet mot Tallon Griekspoor och Holger Rune - som båda besegrades i femsetare. I Grand Slams brukar Zverev växa ju längre in i turneringen och kommer att bli farlig.

Hit med inte längre!

All eloge till De Minaur, som länge har kämpat med sina resultat på grus. Dock väntas resan ta slut mot världsfyran, som spelar på en högre nivå och rör sig betydligt bättre.

Mina pengar läggs på att Zverev täcker handikapp linan på -1,5 set i matchen, till 1.85 i odds, hos Pinnacle . Spelet rättar vid en 3-0 eller 3-1 seger i set.

This is the stats tab
This is the post tip